Élet-Stílus

Megtiltotta az anyós a menyasszonynak, hogy meghívja apját az esküvőre, a férfi „ijesztő” égési sérülései miatt

Mert „felzaklatná" a vendégeket és „traumatizálná" a gyerekeket. Az apuka reakciója pedig csak még jobban összetörte a menyasszonyt.

Szörnyű döntés elé állította egy nő a fia menyasszonyát. A 27 éves nő egy esküvői Facebook-csoportban osztotta meg történetét, segítséget kérve, hogy mit is reagáljon anyósa kérésére – írta a Metro című brit bulvárlap.

Az anyós ugyanis azt kérte tőle, mégse hívja meg apukáját az esküvőre, mert egy baleset miatt ijesztően néz ki. A menyasszony elmondta, még kislány volt, amikor apukája „egy igazán szörnyű baleset” áldozata volt. Testének nagy része megégett, egyik végtagja egy részét is elveszítette, és „súlyosan elcsúfult”, de a nő ezt soha nem tartotta különösebben nagy problémának.

Először vőlegénye viselkedése utalt arra, hogy valami bonyodalom készülődik. Az esküvőről szóló beszélgetések közben ugyanis a férfi furcsán kezdett el viselkedni. Aztán váratlanul felhívta a nőt az anyósa.

Közölte velem, hogy szerinte az apukámnak nem kéne eljönnie az esküvőre. Azt gondolja, hogy a felzaklatná a vendégeket és traumatizálná a gyerekeket, ha ott lenne. Szerinte egy kis családi ceremóniát kellene tartani, a nagy esemény előtt.

A Metro cikke szerint a Facebook-csoportban a hozzászólók teljesen elítélték az anyós ötletét.

Ez a legelcseszettebb dolog, amit valaha hallottam, kihajítanám a férfit az egész családjával együtt

-írta egy jellemző kommentelő a lap szerint. Mások a vőlegény hallgatását kritizálták, és volt, aki menekülésre bíztatta a menyasszonyt a „szörnyetegként” jellemzett anyós elől.

A menyasszony elmondta, szülei reakciója csak még jobban elszomorította. Amikor anyukájának elmondta, milyen kérése volt vőlegénye anyjának, ő csak annyit válaszolt, hogy megértik. „Ettől csak még rosszabbul éreztem magam” – tette hozzá.

A kiemelt kép illusztráció. Fotó: iStock

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik