Élet-Stílus

Rémülten nézett az unoka, amikor meglátta, mit használt vázának elhunyt nagymamája oltárán nagyapja

Ennél rosszabbat nehéz elképzelni.

A japán otthonokban megszokott látványnak számítanak az elhunyt szerettek tiszteletére emelt oltárok, ahol a meghalt családtagok hamvait őrzik. Ott imádkoznak értük, füstölőt gyújtanak a tiszteletükre, vagy sütiket és gyümölcsöket ajánlanak fel nekik.

Amikor a Twitteren @koniy0805 néven író japán férfi hosszú idő után hazatért, egyik első dolga volt, hogy tiszteletét fejezze ki az elhunyt nagymamájának szentelt oltárnál – írta a SoraNews24 című japán lap. Amikor azonban meglátta, hogy az ott lévő friss vágott virágok milyen vázába vannak elhelyezve, teljesen elszörnyedt. És a történetet gyorsan meg is osztott a Twitter-oldalán.

A piros-fehér csíkos váza, ugyanis minden volt, csak nem váza. Hanem az egyik legnépszerűbb japán maszturbációs segédeszköz, a Tenga. Amibe ugyan tényleg bele kell rakni valamit, de az a valami nem egy virág. Főleg nem egy halott nagymama oltárán.

A férfi elmondása szerint a szexjátékszert a kollégáitól kapta búcsúajándékként, amikor munkahelyet váltott. És értetlenkedésének adott hangot, hogy miért nem szólt egyik rokona sem nagypapájának, hogy ne használja azt vázaként.

Az egyetlen reménysugár, hogy egyszer sem használtam

– tette hozzá a férfi, felvetve egy lehetőséget, amitől még szörnyűbb lenne ez a történet.

@koniy0805 ekkor úgy döntött, hogy gyorsan megszabadítja a „vázától” nagymamája oltárát, de arra már nem vette rá a lélek, hogy nagypapájának is elmondja, mit helyezett szeretett felesége fényképe mellé.

Leteremtette lányát a szobájában talált szexjáték miatt, de végül az apa szégyenkezhetett
Az amerikai lány a Twitter-oldalán osztotta meg az sms-ben zajlott kínos beszélgetést.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik