Élet-Stílus

Kiakadt a férfi azon, hogy mit talált a barátnője eltitkolt dobozában

Míg a barátnője elment az egyetemi órájára, egy férfi ott maradt annak szobájában. Unatkozott, ezért elkezdett turkálni. Arra azonban egészen biztosan nem gondolt előtte, hogy mit is fog találni, mitől érez majd „valós félelmet” és hogy majd nem tudja, miként folytathatja a kapcsolatát – írta a Mirror.

A nevét fel nem fedő férfi a Reddit Relationship Advice (Párkapcsolati tanácsadás) threadjében írt a vele történtekről.

Arról, hogy a lány gardróbjának tetején talált egy papírdobozt, amiben egy rakás olyan dolgot talált, ami az övé, mármint a férfié: fogkeféjét, nyugtáit, bokszeralsóját. De emellett jóval bizarrabb dolgait is:

hajszálait, levágott körmét és még egy használt óvszert is.

Egy éve alkotnak egy párt, eddig kisebb veszekedéseken kívül nem volt nagyobb nézeteltérésük.

Eddig nem vettem észre semmi furcsát a viselkedésében

– állítja a bejegyzésében a férfi. Most viszont nem tudja, mitévő legyen. Az ő szavaival élve a dobozban ócska zoknikba csomagolva megtalálta

a fogkefét, amiről azt hittem, a nyaralásunkon veszítettem el. Pár hajszálat (feltételezhetően) a fésűmből. Levágott lábujjkörmöket. Számlákat, amiről azt gondolom, a pénztárcámból lopott ki.

És még sok minden más, a fentieken kívül, USB-s töltőt, egy félig elhasznált szappant, egy üvegdarabot, használt sebtapaszokat, de ezeket nem is tudja már, honnan lehetnek. A legijesztőbbnek mégis csak a használt óvszert találja, amit nem is tudja, hogyan tudott megtartani barátnője.

Egyelőre még nem mondta el a lánynak, hogy tud a dobozról, és erről nem is lehet egyébként tudomása.

Nem akarom szembesíteni vele, mert akkor tudni fogja, hogy átnéztem a dolgait. De mi mást tehetnék? Nagyon szeretem őt, de igazán megijedtem.

A Redditen több kommentelőnek is feltűnt, mennyire hasonló eset ez, mint ami a Netflix You című sorozatában történik, ahol a főhős követi a barátnőjét, és közös emlékeiket elteszi. Így használt tampont, és egy fogat is.

Attól még, hogy pszichopata, bele lehet szeretni
A Gossip Girl Dan Humphrey-ja most más szerepben zaklatja az áldozatait, mégis rengetegen odavannak érte a You című sorozatban. Pedig nem kéne!

Más kommentelők pedig tanácsokat osztogatnak, ahogy ebben a csoportban szokás, valaki azt, hogy mondja el és szakítson, valakik szerint pedig a lány egy boszorkány, mert a talált dolgok egy része felhasználható roma rituálékhoz.

Kiemelt kép: iStock

Ajánlott videó

Olvasói sztorik