Élet-Stílus

Minden nap élőben közvetítette, ahogy bármit megiszik, 3 hónap után meghalt

A kínai férfinak a követői mondták meg, mit igyon. Volt, hogy étolajat ivott nézői szórakoztatására.

Meghalt egy 29 éves férfi Kínában, miután három hónapon keresztül minden este élőben közvetítette, ahogy üvegnyi alkoholokat iszik meg egy húzásra – jelentette a helyi sajtó. A csak Chu néven említett férfi a Liaoliao nevű alkalmazáson keresztül szórakoztatta közönségét. Ami abból állt, hogy mindféle szeszt ivott. Bármit, amit követői javasoltak neki.

A Dalian városában élt férfi egyik barátja a The Paper című kínai lapnak elmondta, hogy Chu egyre magasabbra és magasabbra helyezte a lécet, és egyre nagyobb őrültségeket művelt, csak azért, hogy több pénzt kapjon nézőitől. Egyszer még egy  étolajos üveget is meghúzott, miután ezt kérték tőle.

A nézők még akkor is ivásra sarkallták, amikor a kamera előtt elhányta magát, rángatózni kezdett,és közölte, hogy már nem tud többet inni.

A férfi végül december 31-én halt meg, miután egy boltból közvetítette, ahogy húzóra megiszik egy üveg alkoholt. Taxival akart hazamenni, de a sofőr látta, hogy milyen rosszul van, és inkább egy kórházba vitte. De ott már csak a halál beálltát tudták megállapítani.

Az esetről szóló beszámolókból nem derült ki, hogy pontosan mi okozta Chu halálát, aki az életveszélyes mutatványokkal naponta nagyjából 20 ezer forintot keresett.

A férfi halálával azután kezdett el foglalkozni a kínai sajtó, hogy a Liaoliao bejelentette, megszüntetik a streamelési lehetőséget. A Shanghaiist cikke szerint a cég csak annyit közölt magyarázatképpen, hogy a kínai internettisztító kampány útmutatásainak megfelelően „önreflexiót” tartanak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik