Élet-Stílus

Szakértő: ki kell dobni az „undorító” vécékefét, de nem fog tetszeni, amit helyette javasol

A Guardian kérdezett szakértőket arról, hogyan kell jól takarítani a lakást. Egy rész kiemelkedik a többi közül.

A Guardian brit lap életstílus rovata szakértőket kérdezett meg arról, hogyan is kellene igazán jól kitakarítani a lakást, olyan kérdéseket feszegetve, hogy mégis milyen gyakran kell kimosni a törülközőket, hányszor kell portalanítani, vagy elég-e havonta egyszer kiporszívózni az ágy alatt.

A legfurcsább megoldás azonban a vécékagyló kipucolására érkezett. A lapnak Aggie MacKenzie, a takarítás szakértője kijelentette, hogy jobban tenné mindenki, ha szépen megszabadulna a „gusztustalan” vécékefétől.

Kiráz a hideg a vécékeféktől. Nem bírom elviselni őket. Szerintem gusztustalanok. Minden egyes vécékefetartó alján egy bűzölgő baktériumleves van

jelentette ki MacKenzie.

És, ha most azon gondolkodik, hogy akkor mégis mi más is lehetne használni a vécékagylóban óhatatlanul ottmaradó ürülékmaradékok eltakarítása, arra is van válasza. De most szólunk, hogy az jó eséllyel nem fog tetszeni, és inkább marad a gusztustalan kefénél.

A szakértő javaslata szerint egy vastag gumikesztyűt kell felhúzni, és KÉZZEL kell megszabadítani a vécékagylót az odaragadt dolgoktól, és a gumikesztyűbe bújtatott körömmel érdemes lekapargatni a makacsabb szennyeződéseket. Sok sikert hozzá.

Kiemelt kép: iStock

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik