Élet-Stílus

„Buziknak nem adok borravalót” – erős videóval reagált a megalázott indianai pincér

A Facebookon reagált a homofób vendég szavaira.

Michele Crider egy indianai étteremben, a Fort Wayne-ben található Dash-In-ben dolgozik felszolgálóként.

A minap ebédidőben – többek között – két férfinak vitte ki a rendelését, és feltűnt neki, hogy nem túl barátságosak vele, de nem csinált ebből nagy ügyet – gondolta, biztos ők is csak olyan vendégek, akik különösebben nem szeretik, ha megzavarják őket.

Kérték a számlát, fizettek, távoztak. Michele akkor nézte meg a nyugtát, és a következő, kézzel írt feliratot találta rajta:

Buziknak nem adok borravalót”

Bár állítása szerint nem tették tönkre a napját az ismeretlen vendégek, mindenesetre kollégái azonnal biztosították a támogatásukról, ölelésekkel és virágokkal próbálták jobb kedvre deríteni. A nő a véleményét egy Facebookra feltöltött (alább is látható) videóban közölte. Idézzük a legfontosabb mondatokat:

„Mindenkinek joga van véleményt alkotni (…) szép, hogy ennyire különbözőek az emberek (…) és még azt is mondhatnám, hogy ez így oké. De nem az.

Miért érezte úgy, uram, hogy ezt le kell oda írnia? Ha nem szereti a melegeket, nem szereti. De hogy ilyet írni. Elég lett volna simán csak nem adni borravalót.

Amikor ön rám néz, csak egy buzit lát. De szeretném, ha tudná: én ennél sokkal több vagyok. Anya vagyok. Kidolgozom a belem, hogy kifizessem a számláimat. Hogy jó iskolába tudjam adni a fiamat.

Ön nem ismer engem. Nem tudja, ki vagyok. Csak rám néz, és lát egy lányt, aki fiúruhákat hord, és akinek rövid a haja. Akkor tehát buzi.

Nem tudom, mi történt az életében, ami ennyire szomorú emberré tette, de sajnálom önt. (…) Remélem, nincsenek gyermekei, uram. Bízom benne, hogy nem nevel egy kis embert, aki nagykorában olyan, lesz, mint ön.

Az utolsó mondata így hangzik:

Nem buzi vagyok. Hanem leszbi.

A videót félmilliószor nézték meg és több mint 9 ezren osztották meg a Facebookon.

You know… I just hope this message gets back to this guy. You sir are a sad excuse for a human.

Közzétette: Michele Crider – 2019. február 19., kedd

 

via WTHR

A meleg srác bevallotta: a paradicsomszószt kedveli
Rövidfilm a lényegtelen különbségekről és az elfogadásról.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik