Élet-Stílus

Bradley Cooper kutyája díjat nyert a Csillag születikért – azóta felvág

Nagyjából az Oscar-ceremóniáig fog tartani a Csillag születik-láz, most viszont nem Lady Gaga vagy Bradley Cooper kapott elismerést az alakításáért, hanem a színész-rendező kutyája, Charlie.

A PETA elnevezésű amerikai állatvédelmi szervezet megtartotta a saját Oscar-átadóját, csak ők Oscatnek nevezik az egészet. Itt egyébként Hollywoodot szokták dicsérgetni, ha valamilyen állatot megfelelő módon használnak egy film forgatásához. Ezt kihangsúlyozták a díjátadón is:

A PETA-t elbűvölte az, hogy Hollywood milyen erőfeszítéseket tett idén az állatok jogaiért

— mondta a szervezet alelnöke, Lisa Lange. A Csillag születik azért ragadtatta el a PETA-t, mert a filmben Cooper igazi kutyája kapott szerepet, nem egy olyan állat, amit a filmipar képez ki szereplésre. A zenés film Oscarra jelölt színész-rendezője azt mondta, meg sem fordult a fejében, hogy nem a saját kutyáját mutatja meg a vásznon, hiszen itt is fontos volt a hitelesség:

Azt akartam, hogy része legyen Ally és Jackson (a két főszereplő — a szerk.) történetének. Charlie-val azóta nem sokat beszélünk. Nem reagál a hívásaimra. Mindig elsétál mellőlem, kivéve, ha kaját adok neki

viccelődött Cooper, aki még egy poént elsütött, nevezetesen, hogy kutyájának már saját ügynöke is van.

Bradley Cooper a romantikus drámák Tom Cruise-a: így készült fel legjobb szerepeire
Megvizsgáltuk kicsit, miben rejlik Bradley Cooper ereje.

Kiemelt kép: Instagram.com/starisbornmovie

Ajánlott videó

Olvasói sztorik