Élet-Stílus

Azt hitte, csak álmodja, hogy ellopják a kocsiját, miközben benne aludt

Egy fáradt zenész a kocsija hátsó ülésén aludt vasárnap reggel, mikor tolvajok beugrottak a kocsiba és elhajtottak vele – írta a delawer online.

A lapnak Justin Koerner azt mesélte, hogy egész este játszott a barátaival, aztán kiment a kocsijához, hogy pihenjen egyet, míg a többiek tovább jammelgettek, neki ugyanis reggel dolga volt. Elindította a kocsit, és beszállt hátulra, hogy aludjon egyet.

Volt egy furcsa álmom, hogy valaki ráül a fejemre, és valaki meg a vezetőülésbe. Elég szürreális volt

– nyilatkozta Koerner, aki végül arra ébredt fel, hogy összetört az autója, pontosabban egyszer felkelt, hogy odaugorjon a vezetőülésre, kábultan megpróbálta elérni, hogy minél kevésbé törjön össze a kocsi, aztán visszaaludt.

Mikor aztán tényleg felébredt, emberek egy csoportja állt ott, mutogattak rá, és azt mondták: „ott, van, jól eltűnt”. Csak ezután, mint derült égből a villámcsapás, jött rá mi is történt, mikor meglátta az autó nyomát a gyepen, meg a kidöntött bokrot és a tönkrement egyik kocsikerekét is.

Rendőrök érkeztek a helyszínre, ahol Koerner elmesélte a történteket, de a rendőrök nem akartak neki hinni, megszondáztatták, de nem találtak alkoholt a vérében. Egészen addig szkeptikusok maradtak a rendőrök (meg egy kicsit Koerner is), és addig tettesként bántak vele, míg egy szomszéd meg nem mutatta a biztonsági kamerájának a felvételét. Amin látható volt, ahogy a férfiak beszállnak a Ford Escape-be, elindulnak vele, majd kiugranak belőle.

A férfi szerint ez a feltétel mentette meg attól, hogy ártatlanul meggyanúsítsák.

Nevetséges egy szituáció volt., Mint a GTA-s A remény rabjai

– nyilatkozta.

Kiemelt kép: iStock

Ajánlott videó

Olvasói sztorik