Élet-Stílus

Előkerült egy videó, amin a gyerekek kedvenc youtubere rászarik egy meztelen férfira

Blippi más műfajban alkotott korábban.

Blippi a 2-7 közötti korosztály videós hőse.

A narancssárga sapkás, narancssárga szemüveges figura (polgári nevén Stevin John, eredeti nevén Stephen J. Grossman) a gyerekek egyik kedvenc youtubere, aki oktatóvideókat készít, a vicces-érdekes felvételeken keresztül bevezeti a gyerekeket a színek, a számok, a formák világába.

Imádják is: csak a fő Blippi-csatornának 3,6 millió követője van, a játékokra specializálódott Blippi Toys csatornát 3,4 millióan követik, míg a spanyol nyelvű YouTube-oldal 4,3 millió előfizetővel büszkélkedhet.

A három csatorna összesen 7 milliárdos nézettséget tud felmutatni.

Egyes becslések szerint ebből (mármint a reklámbevételekből) havonta 100 ezer – 1,6 millió dollár közötti összeg folyhat be a Blippi-birodalomba. És ebben még nincs benne a merchandising: a brandhez kapcsolódó termékekből – Blippi-póló, Blippi-sapi, Blippi-bicikli és még sorolhatnánk – nyilván szintén komoly profit áll a házhoz.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Stevin W John (@stevinwjohn) által megosztott bejegyzés, Aug 11., 2018, időpont: 1:01 (PDT időzóna szerint)

A fentiek fényében igen érdekes az a videó, amelyet a BuzzFeed talált.

A 2013-as felvételen az épp Steezy Grossman név alatt futó férfi az akkoriban divatos Harlem Shake-mém nyomán készített egy paródiavideót, amelyen a következő látható (szerencsére már eltávolították, így nem tudjuk megmutatni):

Grossman egy atlétában, napszemüvegben, egy kerékpáros sisakkal a fején ül a vécén, letolt nadrággal. Jön az ismert váltás a zenében, és hősünk már – a sisak és a napszemüveg kivételével – tök pucéran áll a vécé tetején, majd váratlanul rájön a hasmenés, és a fospermet beborítja a teljes fürdőszobát, így a padlón fekvő meztelen fickó fenekét is.

A BuzzFeed természetesen megkérdezte a videóról a gyerekek kedvencét, aki elmondta: annak idején valóban készített egy alsógatyahumor műfajához tartozó klipet. A húszas évei elején járt akkor, és természetesen ma már ízléstelennek tartja, és megbánta az egészet, de nyilván senki sem gondolja róla, hogy ma is olyan ember, mint akkoriban.

 

Átszúrt patkányok és gyerekpornó - a legbizarrabb mesék
Hihetetlen és bizarr képek a világ legkülönbözőbb kölyökcsatornáinak adásaiból.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik