Élet-Stílus

Nem halt meg a csont és bőr youtuber, segítséget kért, hogy meggyógyuljon

Eugenia Cooney csontvázszerű megjelenése sokkolta a rajongókat és a kollégákat.

A Twitteren nyugtatta meg híveit Eugenia Cooney, hogy életben van, és most szeretne egy időre eltűnni a közösségi médiából.

A 24 éves youtuber január végén publikált egy videót, amely után özönlöttek a kommentek – de senki nem a felvétel tartalmához szólt hozzá: a rajongók aggodalmukat fejezték ki Eugenia tragikus állapota, csontsoványsága láttán.

Aztán egy időre eltűnt a YouTube-ról, és követői attól tartottak, bekövetkezett a legrosszabb (valljuk be, a képek láttán nem alaptalanul féltek ettől). Más ismert youtuberek, például PewDiePie is írtak arról, hogy aggódva szemlélik Cooney súlyos állapotát.

Eugenia még a videó kiposztolásának napján írt a Twitterre, hogy minden oké, nem is érti, miért tartottak a rajongók attól, hogy gond van, mindössze csak eltűnt egy időre a közösségi médiából. De még itt sem említette meg, hogy hallgatott-e az aggódó rajongókra, és orvoshoz fordult-e látható kóros soványsága, táplálkozászavara miatt.

Aztán újabb csend következett, és február 10-én ismét hírt adott magáról:

Helló srácok! Köszönöm az aggódást. Szüneteltetem a jelenlétem a közösségi médiában és saját elhatározásomból felkerestem az orvosom, akivel dolgozunk a gyógyulásomon. Kérem, tartsátok ezt tiszteletben.

Eugenia egyébként divat és a szépség témában készít videókat, több mint 1,2 millió követője van a YouTube-on.

 

via Whatstrending

Ajánlott videó

Olvasói sztorik