Élet-Stílus

Azzal VICCELTE MEG barátját a youtuber, hogy elvetélt – videó

A kommentelőknek nem jött be a poén.

Áll a bál egy YouTube-videó miatt. Amit jelen esetben úgy kell érteni, hogy kommmentelők sokasága – valljuk be, joggal – hőbörög.

A videót a Team VZ fantázianevű youtuber-csapat (a párt alkotó Vanessa és a Zavi) töltötte fel még augusztusban, de valaki a napokban fedezte fel, kitett belőle egy képet a Twitterre, ahol azóta is óriási a kommentháború. Illetve nincs is háború, hiszen mindenki egy oldalon áll, és azt mondja, hogy

ilyen videónak nincs helye a YouTube-on.

A sztori röviden: Vanessa gyermeket vár (tényleg), és kitalálja, hogy azzal fogja MEGTRÉFÁLNI párját (a születendő gyerek apját, Zavit), hogy elvetélt. Óriási poén, ugye?

Vanessa elmeséli a videóban, hogy művért vásárolt a városban, és azt fogja a bugyijára kenni, hogy barátja azt higgye, elment a baba. Így is tesz. Amikor aztán a srác tárcsázni kezdi az Ubert, hogy bevigye Vanessát a nőgyógyászhoz, a lány kiront a fürdőszobából, és

közli, hogy csak egy butuska átverésről van szó.

A pár egyébként hasonló „szívatásokkal” operál a többi videóban is: viccelnek megcsalással, lánykéréssel, abortusszal, máskor a lány eljátssza, hogy kokaint szív – igen, mindezt a kattintásokért.

A BuzzFeed kíváncsi lett volna a YouTube hivatalos véleményére, ám a videómegosztótól egyelőre nem reagáltak a kérdésre. A videó alatt eltűntek a kommentek, nem lehet már hozzászólni a látottakhoz.

Idetesszük a pillanatnyilag (2018.12.05., 10:45) 701 ezer megtekintésnél járó videót, de különösebben nem ajánljuk a megtekintését.

Aki azt hinné, hogy ez a legdurvább átverés a YouTube-on, annak csak egyetlen példát teszünk ide: Roman Atwood például azzal VICCELTE MEG a feleségét, hogy elhitette vele, hogy közös gyermekük kiesett az emeletről.

Saját gyereke megölésével viccelt a humorista - videó
Haha, csak poén volt! Most mi a baj? Hát nem vicces?!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik