Élet-Stílus

Próbáljuk meg elhinni, hogy Brad Pitt tényleg ott volt Jennifer Aniston szülinapi buliján

Ez a bulvártörténelem eddigi legnagyobb állítólagja, annak ellenére is, hogy fotó is készült.

Mondjuk épp a fotó miatt lehetünk bizonytalanok, hisz a People bemutatott egy képet egy baseball-sapkás férfiról, akinek mindössze a tarkója látszódik, nekünk pedig most el kell hinnünk, hogy ő márpedig Brad Pitt, aki épp Jennifer Aniston ötvenedik születésnapi bulijára igyekszik.

A magazin forrására hivatkozva azt írja, hogy Anistonnak más exe, John Mayer is ott volt a bulin, sőt, az exeinek exei is ott voltak. Így Mayer volt barátnője, Katy Perry, illetve Pitt volt barátnője, Gwyneth Platrow.

Az már sokkal hihetőbb, hogy ott volt George és Amal ClooneyReese WitherspoonKate HudsonDemi Moore és Jennifer Meyer, illetve Ellen DeGeneres, pláne mert utóbbiról olyan fénykép is készült, amin nem csak a tarkója látszik.

Aki lemaradt volna az előzményekről,

és nem érti miért olyan fontos Brad Pitt jelenléte ezen a bulin, az jobb, ha tudja, hogy Pitt és Aniston egészen 2005-ig házasok voltak, és ők voltak A Pár Hollywoodban, majd jött Angelina Jolie, és ezek ketten elváltak, a világ nagyrésze pedig azóta is azt szeretné, ha az ötvenéves Aniston irdatlan sok gyereket szülne Brad Pittnek.

Kiemelt kép:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik