Élet-Stílus

21 Savage segítségére sietett Jay-Z, ügyvéddel

Mint arról beszámoltunk, az ICE letartóztatta és kitoloncolná az országból 21 Savage rappert, mert állításuk szerint 14 éve illegálisan van az országban, mivel Londonban született.

A hip-hop világ nagyja támogatásáról biztosította a rappert és elindult egy, a 21 szabadon engedését szorgalmazó mozgalom. Ebbe a sorba csatlakozott Jay-Z is, aki abszolút röhejnek nevezte, ami történt, és felhívta a figyelmet a rapper évek óta várólistán levő kérelmére tartózkodási engedélyhez. Ezen túl hozzátatte:

21 megérdemli, hogy újra együtt lehessen a gyerekeivel minél előbb.

Sőt, még ennél is tovább ment és lemezcége által egy ügyvédet is felbérelt, Alex Spiro próbál segíteni a jogi üggyel. Ez nem kis dolog, ugyanis 21 nem Jay-Z cégének, a Roc Nationnek az előadója, ellenben a cégen keresztül ajánlottak jogi segítséget, megjegyezve, hogy itt igazságtalanság történt és ezért fontosnak érezték, hogy segítsenek. Spiro-t megszólaltatta a TMZ az üggyel kapcsolatban.

Addig nem nyugszunk, amíg szabadlábra nem helyezik, vagy bíró elé nem kerül. Mint valaki, akinek lejárt a tartózkodási engedélye és az ennek megújítására irányuló kérvénye négy éve várólistán van, és nem volt soha letartóztatva olyan ügy miatt, ami indokolna az elzárást, továbbá mindenki szerint egy fantasztikus ember, apa, és előadó, akinek csak némi lejárt marihuána-ügye van, nem szabadna elzárva legyen.

21 Savage a védelem szerint már 4 éve beadta a kérelmet, hogy mostanra lejárt tartózkodási engedélyét meghosszabbítsák, de mivel semmi visszajelzés nem érkezett máig a kérelemre, 2017-ben újra benyújtottak egy hosszabbítási kérelmet, amire szintén nem érkezett máig reakció.

Kiemelt kép: Shareif Ziyadat/Getty Images

Ajánlott videó

Olvasói sztorik