Élet-Stílus

Oprah sose akar visszavonulni

Oprah Winfrey nemrég töltötte be a 65-öt, ami az Egyesült Államokban a nyugdíjkorhatár, de Oprah-nak esze ágában sincs visszavonulni. Az Entertainment Weeklynek nyilatkozta, hogy még csak nem is ismeri a visszavonulás szót. Elmondta, hogy egy ideje minden születésnapján azokra gondol, akik nem élték meg azt az életévüket, amit a műsorvezető-legenda.

Mindig azokra az emberekre gondolok, akik nem élték meg. Mindig ezekre az emberekre gondolok, meg az éveim számára, a negyvenes éveim óta mindig. Emlékszem, amikor Diana hercegnő meghalt és azt gondoltam, te jó isten, már nem élheti meg az 50-et.

A médiamogul azt is elárulta, hogy a legfontosabb, amit megtanult az évek során, mi a legjobb számára abban, hogy 65 éves.

Amikor 25 voltam, azt hittem, mindent meg kell csinálnom, amire megkérnek. Most meg, ha a férjem azt mondja valamire, amit nem akarok csinálni, hogy sokat jelentene nekik, azt felelem, hogy nekem viszont nem. Szóval a legcsodásabb dolog abban, ha betöltöd a 65-öt, hogy azt csinálsz, amit csak akarsz.

Oprah nagyon gazdag karrierjéről írtunk egyébként bővebben is születésnapja alkalmából.

Krumplis zsákokat viselt, majd Amerika leggazdagabb feketéje lett
A világ leggiccsesebb, hihetetlen sztorija az övé. 65 éves lett az egyik leghíresebb talk show háziasszonya.

Kiemelt kép: Jamie McCarthy/Getty Images

Ajánlott videó

Olvasói sztorik