Élet-Stílus

Rengeteg mágneses golyót dugott a péniszébe egy kínai tini

Azt hazudta, hogy lenyelte őket.

Egy kínai tinédzser, bizonyos Xiaorui január 13-án bekerült a vuhani gyermekkórházba, szülei keresték fel az egészségügyi intézményt, miután a fiú vizelési nehézségekre panaszkodott.

Xiaorui azt állította, hogy lenyelt néhány mágneses golyót.

Az orvosok megröntgenezték, ám a felvétel egyértelműen kizárta a fiú által elmesélt verziót. A golyók ugyanis a fiú húgycsövében helyezkedtek el, „U”-alakban, a mágnesesség miatt egymásba kapaszkodva.

Ekkor Xiaorui bevallotta, hogy kíváncsiságból dugta a péniszébe a buckyballs néven ismert golyócskákat. Összesen 39 darabot.

Az orvosok végül kisebb műtéttel a húgyhólyagon keresztül kivezették a játékszereket a testrészből.

Dr. Wang Jun urológus elmondta, tart attól, hogy esetleg egy bizarr online kihívás terjed, mindenesetre aggódva veszi észre, hogy egyre többen fordulnak hozzá és kollégáihoz hasonló esetekkel.

Ezt egyébként mi is meg tudjuk erősíteni, hiszen legutóbb szintén egy kínai tinédzserről írtunk, aki egy USB-kábelt helyezett fel a péniszébe, és az korántsem az első eset volt. De talán elég az is, ha megnézzük ezt a népszerű listát arról, hogy mi mindent szoktak kíváncsiságból a testnyílásaikba helyezni az (igaz, amerikai) emberek.

Itt a lista: mi szorult idén a végbelekbe
Hivatalos összesítés a testnyílásokban rekedt tárgyakról.

 

via Daily mail

Ajánlott videó

Olvasói sztorik