Élet-Stílus

Bochkor Gábor: Leszünk mi, csak még nem kristályosodott ki teljesen, hogy hol

Mint ahogy azt már megírtuk, a Music FM bejelentette, hogy február 7-én el fog hallgatni, ugyanis a Médiatanács nem hosszabbította meg médiaszolgáltatási jogosultságát a frekvencián:

A Music FM bejelentette, hogy csütörtökön elhallgat
Nincs mód arra, hogy az éterben maradjanak.

Bochkor Gábor rádiós-műsorvezető az egyik utolsó rádióadásban beszélt arról, mi lesz velük a jövőben — figyelt fel rá a Blikk:

Vezetőségünk mindent elkövetett azért, hogy a rádiónk ilyen-olyan formában tovább szólhasson, de arról még nem tudunk pontos információt mondani, hol és mikor leszünk újra hallhatók. Csak annyit ígérhetünk, nem tűnünk el hosszú időre

— kezdte Bochkor, aki azért viszonylag optimista a jövőt illetően.

Hónapok óta ezzel foglalkozunk, csak nem akartunk belőle napi témát csinálni. A frekvenciabérleti szerződés lejár, ezt tudomásul kell venni, de bizakodóak vagyunk. Rögtön közöljük, ha kiderül, hol lesz hallható újra a csapat. Leszünk mi, csak még nem kristályosodott ki teljesen, hogy hol. Senki ne szomorkodjon, de ennyit el kellett mondani, mert közeleg a búcsú napja

A Music FM egyébként a negyedik leghallgatottabb rádió a budapesti felmérés szerint a Rádió1, a Sláger RM és a Retro Rádió mögött.

Kiemelt kép: 24.hu/Berecz Valter

Ajánlott videó

Olvasói sztorik