Élet-Stílus

Jeremy Clarkson szerint ő nem homofób, mert leszbipornót néz a neten

Jeremy Clarkson, aki egykor a TopGear műsorvezetőjeként mondott offenív ostobaságokat, újabban a brit Legyen ön is milliomosban és a The Grand Tourban mond offenív ostobaságokat. Legutóbb utóbbiban ment ennél eggyel tovább, és egy egész szegmens szólt arról, hogy a Jeep Wrangler szerintük a melegek autója, úgyhogy teletolták a szegmenst meleg sztereotípiákkal, például rózsaszín pólókban vezették az autót, meg fenéknél kivágott bőrnadrágban, és ehhez hasonló szellemes poénokkal töltötték meg a szegmenst. Erre akadt ki Twitteren Will Young énekes, aki egyébként szerepelt már korábban Clarkson korábbi offenzív ostobaságokat mondós műsorában, a TopGearben 2008-ban, aki történetesen meleg – számolt be róla a LAD Bible.

Nem vezetek Jeep Wranglert, nem hordok rózsaszín pólót, és nem hordok fenékkivágásos bőrnacit sem. Lehetsz őszinte és vicces enélkül az ő a fickó meleg, nevessünk rajta mentalitás nélkül. Taszító, hogy merészelsz ilyeneket csinálni és aztán feltenni az Amazon Prime-re?! Ez szimplán sértő, hiába próbálják meg elsimítani az ők csak politikailag inkorrektek voltak dumával. Szomorú és szégyenteljes, bigott, és az isten szerelmére, nőjetek fel.

Young még hozzátette, hogy jó lenne, ha a műsor készítői találkoznának meleg fiatalokkal, akik az öngyilkosságot is fontolgatják, mert az ehhez hasonló homofób narratívák normalizálva vannak. Erre Clarkson a saját stílusában, a The Sunban megjelenő saját rovatában reagált, azzal magyarázva, hogy bizonyos valószínűleg létező meleg és balos barátai nem láttak benne semmi kivetnivalót, sőt, állítása szerint az egyik egészen biztosan létező és nem csak kitalált meleg barátja azt mondta Young tweetjeire, hogy ne legyen már annyira buzi. De a kegyelemdöfés az volt, amikor előkapta a nem vagyok homofób, mert típusú védekezések maxpontos autóskártyáját, és azt mondta

Tudom, hogy nem vagyok homofób, mert nagyon is élvezem a leszbikus pornót az interneten.

Clarkson számára a két rosszhír, hogy egyrészt ettől még nem lesz valaki kevésbé homofób, másrészt ez valójában csak rá és a böngészési előzményeire tartozik.

Kiemelt kép:  Fred Duval/FilmMagic

Ajánlott videó

Olvasói sztorik