Élet-Stílus

3 nap után találták meg az erdőben eltűnt 3 éves kisfiút

Dédnagymamája házától tűnt el, miután rokonaival játszott.  Több százan kutattak utána.

Élve megtalálták csütürtökön azt a hároméves kisfiút, aki még kedden tűnt el dédnagymamája házától az amerikai Észak-Karolina államban – jelentette a helyi sajtó.

Casey Lynn Hathaway három napon át maradt életben az erdőben, ahol az elmúlt napokban többször is fagypont alá süllyedt a hőmérséklet. A hatóságok közlés szerint a fiú egészséges, és beszédes volt, amikor megtalálták, és már azt kérdezte anyukájától, hogy nézhet-e egy kis Netflixet.

A kisgyerek kedden tűnt el, amikor dédnagyamamája házánál játszott, két rokonával. Amikor a többi gyerek visszament a házba, Casey nemtartott velük. A család majdnem egy órán át kereste a ház körüli erdőben, mielőtt riasztották a hatóságokat.

Két szibériai kislány a -45 fokban szökött el az óvodából
Mindketten kihűltek és fagyási sérüléseket szenvedtek.

Az alig több mint 11 kilós kisfiú után több százan kutattak, köztük önkéntesek és profi mentőalakulatok, egy majndem 500 hetáros területen. A nehéz terepen zajló keresésben a helyi hatóságok emberei mellett részt vettek az FBI és az NCIS egységei, sőt, még az amerikai tengerészgyalogság is besegített. A kutatásban helikoptereket, drónokat és kutyás keresőegységeket is bevetettek. Közben búvárok a környéken lévő tavakat kutatták át.

A fiút végül a Chocowinity mentőszolgálat egyik tagja találta meg – közölte az ABC News. Egy bejelentésre mentek ki egy területre, amikor meghallották, hogy az anyukája után kiabál. Shane Grier elmondása szerint egy vadrózsabokorból emelték ki a fiút, aki át volt ugyan fagyva, de beszélt, és a helyzethez képes jól volt.

Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy a kisfiú hogyan tudott életben maradni egyedül a vadonban.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik