Élet-Stílus

Autistának tetette magát egy nő, hogy szexuálisan zaklasson egy ápolót

Hajmeresztő tervet eszelt ki egy 29 éves texasi nő, hogy szexuális viszonyt létesíthessen egy ápolóval – írja helyi hírportálokra hivatkozva a Metro.

A pearlandi Rachel Childs azzal keresett meg egy profi ápolót, hogy vigyáznia kellene az állandó gondoskodást igénylő, autista ikertestvérére. A nő arra kérte a férfit, hogy a házuk előtt vegye fel a testvérét, majd vigye haza magához éjszakára. Csakhogy Childsnak sohasem volt testvére.

Az ápolót a magát autistának tettető Childs várta, majd miután megérkeztek a férfi házába, a nő levetkőzött, rávetette magát a férfira és megpróbálta rávenni, hogy lefeküdjön vele. Az ápoló elhárította a közeledést, de nagyon gyanús lett neki, hogy autista emberek nem szoktak így viselkedni, ezért gyorsan utánanézett a megbízójának. Amikor rájött, hogy Childs egyke, vagyis ő maga játssza az autista ikertestvért, feljelentést tett.

A nőt nemi erőszak kísérletével, szeméremsértéssel és magánlaksértéssel vádolták meg. A rendőrök azt gondolják, Childs nem először próbálkozott meg ezzel a módszerrel, ezért további áldozatok jelentkezését várják.

(Kiemelt képünkön Rachel Childs, Fotó: Pearland PD)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik