Élet-Stílus

A mell- és fenékplasztika mentette ki a drogok fogságából

1 millió dollárt költött szépészeti műtétekre.

Klara Limának kemény gyermekkora volt. A Csehországban született, Kanadában nevelkedett lány egészen fiatalon elkezdett bulikba járni, inni, füvezni. Rendkívül gazdag családban nőtt fel, így akadálytalanul juthatott hozzá bármilyen szerhez.

A lány 17 éves volt, amikor szülei egy repülőgép-katasztrófában meghaltak.

Innentől Klara élete még jobban felfordult: a hatalmas vagyont öröklő lány a kemény drogokat is kipróbálta, és anorexiával, bulimiával küzdött.

Sokszor csak azért vett magához kokaint, hogy a szer elnyomja az éhségérzetét.

Rengeteg történetet hallhattunk már arról, hogy ki hogyan szabadult meg a függőségétől, de Klara esete eléggé különleges, hiszen elmondása szerint neki a plasztikai sebészet segített.

Három (brazil) fenékplasztikát végeztek rajta, és négy beavatkozást hajtottak végre a mellein – összesen 1 millió dollárt (280 millió forint) költött szépészeti műtétekre. De úgy tűnik, megérte: Klara nemrég azt nyilatkozta a Barcroft kamerái előtt, hogy pontosan olyan nő lett belőle, amilyen mindig is szeretett volna lenni.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kitana $avage (@kitanasavage) által megosztott bejegyzés, Nov 27., 2018, időpont: 6:10 (PST időzóna szerint)

A 28 éves lány Miamiban él, modellkedik, és Kitana Savage néven énekesnői karrierbe kezdett. Most jelent meg az első száma, itt megnézhető, meghallgatható:

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik