Élet-Stílus

Altató-túladagolás következtében lett vőlegény

Semmire nem emlékszik.

Egy férfi bevallotta ország-világ előtt (tehát az interneten), hogy túladagolta az altatót, ezért szeretné felhívni mindenkinek a figyelmét a szer veszélyeire.

Az oprayerman felhasználónevű user azt írja a Redditen, hogy egy este nem tudott elaludni, ezért valamivel többet vett be az Ambien nevű gyógyszerből, mint amennyit szokott.

Pontosan a négyszeresét a szokásos adagnak.

Másnap reggel a következő információkkal lett gazdagabb:

  • éjszaka megkérte a barátnője kezét
  • a Facebookon átállította kapcsolati státuszát, így most már az „eljegyezve” látható a profilján.

A férfi azt írja, semmire nem emlékszik a történtekből, így a lánykérést is barátnőjétől (pontosabban most már: menyasszonyától) tudta meg. A bealtatózott úriember a fiókjában őrizgetett egy gyűrűt, és azt adta át a lánynak – bár, mint írja, még legalább másfél évig nem akarta megtenni ezt a komoly lépést.

Kérdés, hogy ilyen előzmények után lesz-e lagzi a dologból, az viszont biztos, hogy a posztoló soha többé nem szed be egy szemet sem a gyógyszerből – legalábbis most fogadkozik.

Egyébként a bejegyzés alatt több kommentelő is hasonló (na jó, nem hasonló, de szintén érdekes) tapasztalatokról számol be, amiket az Ambien hatása alatt szereztek.

  • Valaki azt írja, hajnali 3-kor kapott egy visszaigazoló e-mailt az Amazonról, hogy megrendelte a Quinn doktornő című sorozat összes epizódját tartalmazó dvd-dobozt,
  • egy másik user arról számolt be, hogy egyszer azt hallucinálta, négy szeme van, és másnap reggel a fényképezőgépében talált magáról rengeteg képet, amelyeken félmeztelenül bámul a tükörbe, mint egy őrült.
  • Egy harmadik pedig azt rja, hogy a lánytestvére az altató hatása alatt lefoglalt egy nyaralást az interneten, majd másnap reggel meg volt róla győződve, hogy valaki visszaélt a bankkártya-adataival.

via FoxNews, kiemelt kép: istock (illusztráció)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik