Élet-Stílus

Minden kisgyerek karácsonyi kívánságát teljesítette egy buszsofőr

Egy texasi iskolabusz sofőrje lett az év igazi jóságos Jézuskája idén Dallasban, aki több mint 70 ajándékot vett az általa fuvarozott gyerkőcöknek. A Curtis Jenkins nevű férfi a Lake Highlands általános iskolába szállítja a tanulókat, és az ünnepek előtt mindegyiküket megkérdezte, mit szeretne kapni karácsonyra. Az az ötlete támadt, hogy megpróbálja ezeket a kívánságokat mind teljesíteni, végül 70 ajándékcsomagot állított össze, amit a saját fizetéséből finanszírozott, illetve némi támogatást is kapott az iskola vezetőségétől, miután kiderült, hogy mit tervez véghez vinni.

A gyerekek december 21-én szálltak fel a szokásos járatra, ahol több tucatnyi ajándék várta őket – volt, aki még biciklit is kapott. Az ajándékozásról készült fotót már több mint kilencezren osztották tovább a Facebookon.

This is Curtis Jenkins, a bus driver for our school. He asked every kid on the bus what they wanted for Christmas and…

Közzétette: Lake Highlands Elementary – 2018. december 22., szombat

Jenkins elmondása szerint csak annyi volt a célja, hogy mosolyt csaljon a tanulók arcára, és hogy ezekben a kemény napokban pozitív példát is lássanak a gondoskodásra és kedvességre. Ennek nyomán egy nonprofit kezdeményezést is indított, aminek keretén belül a jövőben még több hasonló tettet szeretne véghez vinni, erre bátorít másokat is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik