Nagyvilág

Karácsonyi csoda: két év után került haza az ellopott kutya

A gazdi szerint ez volt a legjobb karácsonyi ajándék, amit valaha kapott.

Két évet töltött kutyája nélkül a negyvenöt éves Trisha Joseph, akinek 2016 decemberében lopták el hatéves kutyáját. A Belle nevű springer spánielt mindenhol keresték, online is, a gazdi és párja több mint ötszáz (!) Facebook-csoportba lépett be annak reményében, hogy hírt kaphat kutyájáról, és végül hosszú idő után így is lett.

Trisha ismerősei vették észre, hogy egy Belle-re megszólalásig hasonlító kutyát ajánlanak eladásra, éspedig egy tizennyolc éves fiatalember, bizonyos Jimmy, aki több mint hetven mérföldre lakott onnan, ahol a kutya eltűnt. A srác úgy kapta a kutyát, és sokkolta a hír, hogy lopott állatot kapott, és azonnal belement, hogy találkozzanak az egykori gazdival, és kitalálják a további ügymenetet. Az egész ügy szerencse a szerencsétlenségben: a fiatalember azért hirdette eladásra a kutyáját, mert teljes munkaidős állást kapott, és nem volt többé ideje a kutyával foglalkozni – ami szomorú dolog, ám most mégis szerencsésen jött ki, így ugyanis Belle visszakerülhetett eredeti gazdájához.

Trisha Josephet testvérei vitték el a kutyáért, és azonnal kiderült, hogy tényleg Belle-ről van szó.

Egyetlen pillantás a kutyára, és mind tudtuk, hogy Belle az. De azért ellenőriztük, és tisztáztuk a papírokat is. Jimmy nyilvánvalóan gondját viselte, és Belle is láthatóan megszerette őt, ahogy ránézett, attól megszakadt a szívem. Olyan szeretni való fiú, és bizonyos értelemben szomorú voltam, hogy elviszem tőle Belle-t. De az érzés, hogy a kutyám végre hazatért, leírhatatlan.

– mesélte az esetről a gazdi, aki a legjobb karácsonyi ajándéknak nevezte kutyája hazatérését. Mint mondta, kemény két év van  mögöttük, de sosem adták fel a reményt, hogy megtalálják Belle-t.

via Metro

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik