Élet-Stílus

Úgysem találja ki, hány éves a fotón látható bűnelkövető

Pillanatok alatt híressé vált az Egyesült Államokban az a férfi, akit karácsony napján lopás vádjával tartóztattak le, mert nem vitte vissza a bérelt furgonját, majd rendőrségi felszólításra nem állt meg, hanem menekülőre fogta – írja az Inside.

Murad Mansurovich Kurbanov nem a bűncselekményével, hanem a rendőrségi fotójával vonta magára milliók figyelmét. Bár a férfi 1999-ben született, vagyis csak 19 éves, úgy néz ki, mintha több mint kétszer annyi volna. Az egyik kommentelő meg is jegyezte:

Akkor néz így ki valaki a tizenkilencedik születésnapján, ha szökőnapon született.

Salt Lake City rendőrségének jelentése szerint Kurbanov korábban, decemberben vett bérbe egy költöztetéshez használt kisteherautót, amit nem vitt vissza a bérleti idő lejártakor, ami Utah államban lopásnak számít.

Egy járőr december 25-én szúrta ki a furgont, amelyik gyorsan hajtott, több piros lámpán is áthajtott, majd nem állt meg a rendőrök felszólítására. Kurbanovnak sikerült elmenekülnie a járművel, de nem sokkal később egy lakásban letartóztatták. A férfi előzetes letartóztatásba került, de tízezer dollár (2,8 millió forint) óvadék kifizetése után még aznap szabadlábra került.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik