Élet-Stílus

Marihuánával akart fizetni egy Mekiben egy férfi

Egy zacsi füvet ajánlott fel az ételért, de végül csak egy bilincset kapott a rendőröktől.

Marihuána birtoklás vádjával tartóztattak le egy 23 éves férfit a floridai Port St Lucie városában, miután azzal akart fizetni egy McDonald’s étteremben – jelentette a helyi sajtó, a városi rendőrségre hivatkozva.

A beszámolók szerint Anthony Gallagher vasárnap, helyi idő szerint hajnali 2 órakor hajtott be egy McDrive-ba, ahol az eladó elmondása szerint egy zacskónyi marihuánával akarta kifizetni a rendelt ételt.

Az eladót azonban ez hidegen hagyta, és nem volt hajlandó a csereüzletre. Gallagher ekkor elhajtott, az eladó pedig jelentette az esetet a rendőrségen.

PSLPD arrests 23 year old man after he tries to barter Marijuana for food at the McDonald's drive-thru. On 12/16/18 at…

Közzétette: Port St. Lucie Police Department – 2018. december 17., hétfő

A rendőrök kimentek az érintett Mekihez, ahol nem sokkal később újra megjelent a férfi. A rendőrök ellenőrizték, és közlésük szerint azonnal meg is érezték az autójából áradó fűszagot. Amikor átkutatták, kis mennyiségű marihuánát találtak nála. A kis mennyiség jelen esetben nagyjából 11 gramm volt, ami a floridai törvények szerint csekély mennyiségnek számít.

Gallagher a rendőröknek azt állította, hogy csak poén volt az egész, és viccelt, amikor felajánlotta, hogy a Floridában illegális kábítószernek minősülő marihuánával fizet az ételért.

A férfit végül 20 grammnál kisebb mennyiségű marihuána birtoklása, valamint bódult állapotban történt vezetés vádjával tartóztatták le.

A világ leglazább állása, ahol azért fizetnek havi 340 ezret, hogy füvet szívjon és utazzon
A kaliforniai cég természetesen az utazásokat is teljes egészében állja.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik