Élet-Stílus

Liptai Claudia: Ha egyszer lesz tévés felkérésem, nincs kizárva, hogy igent mondok

Egy hete derült ki, hogy Liptai Claudia nem hosszabbított szerződést a TV2-vel, így 17 év után elválnak az útjaik a csatornával. Jövőre ugyan még látható lesz egy előre felvett műsorban, de az utolsó szereplése vasárnap este, a Sztárban sztár döntőjében lezajlott.

Liptai Claudia videóban üzent TV2-s felmondása kapcsán
"Úgy érzem, hogy igazán bátor vagyok" - mondta a műsorvezető.

Liptai szerződésében szerepel egy féléves versenytilalmi kikötés, de azt követően bárhol folytathatja a képernyőzést. A tévés pedig megnyugtatott mindenkit, élni is fog a lehetőséggel, ha adódik egy.

Nem a tévézésnek fordítottam hátat, hanem a TV2-s kötődésemet szüntettem meg. Ha egyszer lesz tévés felkérésem, nincs kizárva, hogy igent mondok. Nem kell nagy tévécsatorna, lehet egy apró kábeltévé legapróbb műsora is, a lényeg a minőségen és a kreativitáson van. Elnézve az egykori nagy tévéseket, arra jutottam, hogy addig kell váltani, újat csinálni, kipróbálni magam más területen, amíg megtehetem, és nem akkor, amikor muszáj

– mondta a Borsnak Liptai, aki azt is hozzátette, akkor sem esik kétségbe, ha egy másik életszínvonalhoz kell hozzászoknia.

Komoly bizonytalanságba, ha úgy tetszik légüres térbe léptem most ki. Ehhez, azt gondolom, bátorság kell. Ezt a bátorságot pedig a férjem támogatásának köszönhetem. Azt szeretném, ha kitisztulna a fejem, hogy kristálytiszta rálátásom legyen a jövőmre. Aztán lesz, ami lesz! Ha nem tévézés, akkor boldogan készítek kókuszgolyókat a cukrászdában és élek boldogan egy másik életszínvonalon. De akkor is boldogan.

Kiemelt kép: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik