Élet-Stílus

Kim Kardashian utálja, amikor Kanye West a Twitteren drámázik

Csütörtökön Kanye West bizarr, több órán át tartó, végtelennek tűnő tweetcunamit irányzott Drake-nek. Mint ismert, a két rapper kapcsolata a nyáron nagyon megromlott, miután West a producere volt Pusha T lemezének, amin utóbbi odaszúrt a kanadai rappernek, amiből aztán szórakoztató és egészen durva dolgok is kerekedtek, Drake pedig azzal vádolta Westet, hogy tőle származnak az eltitkolt gyerekéről az infók, amiket Pusha T felhasznált.

A rengeteg tweetben a legviccesebben nyilvánvalóan azok voltak, amikor West valamit helytelenül írt, vagy elgépelt, de nem törölte ezeket a tweeteket, hanem utána mégegyszer helyesen kitweetelte ugyanazt, volt, hogy ez csak harmadjára sikerült. A hosszú, kissé összefüggéstelen és nagyon csapongó kirohanásnak nagyjából az volt a lényege, hogy Drake csapata szeretett volna engedélyt kérni egy számhoz, ami West alapját használja, erre aztán teljesen kiakadt a rapper, és felváltva követelte, hogy kérjen először bocsánatot tőle, béküljenek ki, és tisztelje őt jobban, mert nélküle sehol se lenne Drake. Egy ponton pedig jelezte, hogy beszélt telefonon vele, és

Drake megfenyegette őt.

Ez után Kim Kardashian is reagált ezekre twitteren, először Drake-nek címezve ezt íra:

Sose fenyegesd a férjemet vagy a családomat. Ő taposta ki azt az ösvényt, ami miatt népszerű lehet ma Drake.

Utána pedig egy férje mellett kiálló tweettel, amiben arról beszél, hogy mekkora zseni ő.

A People magazin szerint viszont Kardashian kifejezetten nehezen viseli, ha a férje a közösségimédia felületén kezd el drámázni, és bár nyilvánosan mindenben támogatja, mert egy család és úgy érzi, hogy ezt kell tennie, kifejezetten utálja az ilyent, mert teljesen kiszámíthatatlan, West mit fog tenni ilyenkor. Egy hozzá közeli forrás ezt mondta a magazinnak:

Nagyon sztresszes neki az ilyesmi, mert nem tudja, hogyan állítsa le a férjét és mit fog legközelebb csinálni. Semmi irányítása nincs a közösségimédiás drámái felett. Nem mintha Kanye konzultálna Kimmel, mielőtt tweetelne, szimplán stresszeli, hogy teljesen kiszámíthatlan, mit fog kiírni.

Ezzel egyébként nem csak a konkrét szituációira utalhatott, West múltja rengeteg bizarr tweettel van tarkítva, nemrég például pont a Trumphoz való dörgölőzése szült sok ilyent, ami miatt feleségének kellett felvilágosítania politikáról.

Kim Kardashiannak kellett felvilágosítani Kanye Westet politikáról
Kim Kardashiannak sikerült lehoznia a férjét Donald Trumpról.

Kiemelt kép: Twitter

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik