Élet-Stílus

Drake-rajongók támadtak Pusha T-re koncert közben

A nyár folyamán indult be igazán a régóta tartó oda-vissza szólogatás Drake és a veterán rapper, Pusha T között. Pusha T új lemezén, a Daytona-n szúrt oda a kanadai sztárnak Infrared című számával, felemlegetve a vádakat ellene, hogy nem saját maga írja a szövegeit, erre rögtön jött a válasz egy másik dal formájában arról, hogy Drake sikeresebb és gazdagabb, mint vetélytársa. Erre reakcióként Pusha T valósággal atomot dobott The Story of Adidon című számával, amiben leleplezte, hogy Drake-nek van egy gyereke egy pornósztártól, akit próbál eltitkolni.

Az ügynek rengeteg fordulata volt, most a legújabb történés az, hogy Pusha T Torontóban lépett fel, ami Drake szülővárosa, pár felételezhetően Drake-rajongó pedig a koncert közben elkezdte a rapperre locsolni az italát, majd megpróbált feljutni a színpadra verekedni. Kevés sikerrel, mert a biztonságiak azonnal résen voltak és ráugrottak, egy rövid bunyó alakult ki a helyszínen, amiben három ember sérült meg. Miután a problémás személyeket eltávolították az első sorból, Pusha T visszasétált a színpadra, majd válaszként előadta az Infraredet.

Később a koncert folyamán azzal vádolta meg Drake-et, hogy a támadót ő fizette, hogy zavarja meg a koncertjét, ezt persze nehéz lesz bizonyítani.


Kiemelt kép:  Zachary Mazur/FilmMagic

Ajánlott videó

Olvasói sztorik