Élet-Stílus

A semmiből teleportált egy gyerek a híradós bejátszás hátterébe

A BBC News egy nővel csinált interjút az utcán, amikor a háttérben valami nagyon furcsa dolgot szúrtak ki a nézők.

Teleportáló gyerek tartja lázban az embereket. Már több mint másfélmilliószor nézték meg a Twitteren a TewkesburyLeak nevű felhasználó videóját, amin azt lehet látni, ahogy a semmiből váratlanul egy kisgyerek jelenik meg a BBC News egyik felvételén, a háttérben.

Egy semmiből előtűnő szellemautó tartja lázban a netet
Újabb hihetetlen videóval ajándékozta meg a világot egy, az orosz autókban szinte mér kötelezően ott lévő szélvédőkamera.

A brit közszolgálati adó stábja egy nővel készített interjút az utcán, a Theresa May brit miniszterelnök ellen indított bizalmatlansági szavazásról. A kisfiú a bejátszás végén jelenik meg, a bal alsó sarokban, a nő mellett. Látszólag a semmiből. Pont úgy, mintha csak oda teleportált volna.

Persze azonnal megindultak a spekulációk. A gyerek csak karácsonyra érkezett haza Roxfortból, a Kiválasztottak egyikét látjuk, vagy egy mutánst az X-menből.  Mások a Tardis hangját vélték hallani a háttérben, és persze jöttek az utalások az X-Aktákra és az Alkonyzónára és a Star Trekre.

De a mókának gyorsan vége lett. Még mielőtt igazán belelendülhettek volna az összeesküvés-elméletekbe az emberek, szakértők közbeléptek, és elmagyarázták, amit egyébként valószínűleg mindenki sejtetett.

Hogy természetesen nem egy teleportáló gyereket lehet látni, hanem az egész csak egy vágási hiba.  

Ajánlott videó

Olvasói sztorik