Élet-Stílus

Szakított férjével a nő, aki egy kalóz 300 éves szellemével házasodott össze

Az ír nő egyben figyelmeztette is azokat, aki szellemekkel szeretnének összejönni, hogy ne tegyék.

Januárban mi is beszámoltunk arról, hogy egy kalóz szelleméhez ment hozzá feleségül egy 46 éves ír nő. Amanda Teague párja egy haiti kalóz volt, aki a 18. században élt, és Jacknek hívták. Az esküvőt egy hajón  tartották, nemezetközi vizeken, és egy sámán vezényelte le.

Feleségül ment egy kalóz szelleméhez, miután elege lett a férfiakból
A kalózokért rajongó Amanda Sparrow szerint a spirituális kapcsolat a legtökéletesebb forma.

Azonban a románc nem tartott valami sokáig. Az ír sajtó a hétvégén számolt be arról, hogy a nő bejelentette, a házassága véget ért.

Teague azt nem közölte, hogy milyen problémák vezettek a házasság felbomlásához. Rejtélyesen csak annyit mondott, hogy nem tanácsolja senkinek, hogy a szellemek világával játszadozzon.

Amikor eljon az ideje, akkor mindent elmagyarázok, de most csak annyit szeretén mondani, hogy mindenki legyen NAGYON óvatos, amikor a szellemvilágba lép, az nem olyasmi, amivel szórakozni lehet…

– írta a nő közösségi oldalán.

Teague egyébként  egyszer már házasodott, sőt öt gyermeke van, és januárban még azt mondta, hogy  még senkihez sem kötődött annyira, mint új férjéhez, akit évszázadokkal ezelőtt megöltek bűneiért.

Emellett hatezer eurót (2 millió forint) költött arra, hogy hogy a Karib-tenger Kalózai-nak hősére, Jack Sparrowra hasonlítson:  tetoválásokat, rasztás tincseket, sőt aranyfogat készíttetett magának, hogy minél jobban hasonlítson a karakterre. A dolgot annyira komolyan veszi, hogy 2015-ben még a nevét is megváltoztatta Amanda Sparrowra.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik