Élet-Stílus

Természetes mellei miatt kap halálos fenyegetéseket az erotikus színésznő

Eddig sem volt egyszerű élete a 35 éves Jessica Gonzalez Garciának, de a hírnév még nehezebbé tette. A spanyol erotikus modell és színésznő halálos fenyegetéseket kap az interneten. Azt mondja, valószínűleg azért, mert vannak, akiknek nem tetszik, hogy felvállalja kerekded idomait – írja a Daily Star.

Garcia úgy gondolja, hatalmas, természetes mellei miatt jön ki nehezen az emberekkel. Nehezen épít ki kapcsolatokat, és ha sikerül is, még nehezebben tudja megőrizni azokat. Ennek ellenére eltökélt, hogy megvalósítsa céljait.

Fotó: mediadrumworld.com / Jessica Gonzalez

Az erotikus sztár az Instagramon szerzett magának hírnevet, profilját jelenleg több mint 257 ezer ember követi. Közben azonban az élet nem volt kegyes hozzá: 2012-ben tüdőrákban meghalt a húga. A tragédia súlyos mentális betegségeket hozott felszínre Garciánál. Depresszióval és skizofréniával diagnosztizálták. A problémáit pedig súlyosbítják azok, akik az interneten, névtelenül gyalázzák őt.

Azt mondja, a legszörnyűbb az volt, amikor valaki azt írta neki, bárcsak ő is halott lenne, mint a testvére. Az nagyon megviselte. Annak ellenére, hogy úgy gondolja, a gyűlölködés mögött irigység van.

Aki ilyeneket ír, biztosan féltékeny az önbizalmamra.

Fotó: mediadrumworld.com / Jessica Gonzalez

Gracia szerint ugyanez az önbizalom az, ami miatt nem boldogul a párkapcsolataival.

A férfiak mindig féltékenyek lesznek, annak ellenére, hogy végtelenül hűséges vagyok, ha beleszeretek valakibe. A férfiak azonban bizonytalanok önmagukban, ezért nem tudnak mit kezdeni egy olyan magabiztos, szabad nővel, mint amilyen én vagyok.

Bár tudja, hogy a külseje miatt vannak problémái, a modell nem szeretne megváltozni. Azt mondja, bár a kerekded formák nem elfogadottak manapság, ő ezzel lóg ki a tömegből, ami szerinte elengedhetetlen feltétele a sikernek. Gracia egyébként cigány és mexikói származású, ami nagyon egzotikussá teszi.

Azt mondja, a szüleivel először nehéz volt elfogadtatnia a karrierválasztását: először nagyon rosszul reagáltak, de mára már nagyon megértők.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik