Élet-Stílus

Az megvolt, hogy Ashlee Simpsonnak Diana Ross az anyósa?

Amerikában éppen Hálaadás van, ami az egyik legnagyobb ünnepük, és olyan számunkra teljesen idegen dolgokkal jár ez, mint a Macy’s hálaadásnapi utcaparádéja. Itt keltett feltünést az énekeslegenda, Diana Ross, és egyébként több híres embert is tagjai közt tudó bő családja – adta hírül a PageSix. Az tudott volt, hogy Tracee Ellis Ross, a Feketék-fehéren című vígjátéksorozat Golden Globe-ot nyert színésznője az énekesnő lánya, az viszont talán újabb információ, hogy Jessica Simpson  tesója, Ashlee Simpson Ross veje, mivel egyik fiával jár éppen, és természetesen ő is ott volt a parádén. Sőt, nem csak ott volt, de követte a családi dresscode-ot, ugyanis az egész család tetőtől-talpig fehérbe volt öltözve, lenyúlva és valamennyire kisajátítva ezzel az egész eseményt.

Simpson egyébként a Fall Out Boy gitárosával, Pete Wentzcel élt korábban házasságban, egy közös gyerekük is született, de 2011-ben csúnya válással zárult az a kapcsolat.

Simpson és Wentz egymásnak esnek a gyerekért
Ashlee Simpson és Pete Wentz nem kívánnak kulturált módon megegyezni kisfiuk felügyeleti jogát illetően, inkább a bíróságon esnek egymásnak.

Kiemelt kép: Noam Galai/FilmMagic

Ajánlott videó

Olvasói sztorik