Szórakozás

Tücsi először beszélt első gyerekének elvesztéséről

A modell-műsorvezető Aryee Claudia Dedei, azaz Tücsi és párja, Sofron Itsván vlogjukban már korábban beszélt arról, hogy az Amerikából való hazaköltözésüknek két oka volt, az egyik szakmai, a másik pedig személyes. Új vlogjában, ami amolyan nulladik része egy szüléses tematikájú sorozatnak, most megosztotta a személyest is.

Elmondta, hogy amikor kiköltöztek Amerikában, rögtön teherbe esett. Viszont az amerikai terhesgondozás minősége miatt úgy döntöttek, hogy Európába, Ausztriába utaznak. Tücsi 9 hetes terhes volt, amikor először oda utaztak, de a második nap heves fájdalmat és görcsöket érzett. Miután ez nem hagyott alább, elmentek orvoshoz, ahol azzal a szomorú hírrel szembesítették, hogy megállt a magzat szívverése és elvesztették őt. Mint mondta, sokáig magát hibáztatta, de sikerült kijönnie, és mostmár újra terhes.

Kislánya lesz Tücsiéknek
A modell és párja egy videóban jelentették be a nagy hírt.

Elmondta, hogy szívesen beszél bárkivel, aki hasonlón ment keresztül és reméli, hogy bíztatólag hat másoknak is a saját történetük. Továbbá az amerikai élményeiről is beszél bővebben, hogy mi miatt döntöttek Ausztria mellett, annak ellenére, hogy mindenki őrültnek hitte őket, mint mondta, csak negatív élményeik voltak az első vizsgálat során és egyáltalán nem érezte biztonságban magát. Az ausztriai és magyar élményei például sokkal pozitívabbak.

Kiemelt kép: Youtube

Ajánlott videó

Olvasói sztorik