Élet-Stílus

300 ezer forintért tiéd lehet egy Idris Elba baba, ami egyáltalán nem hasonlít rá

A nemrég a People magazin által világ legszexibb férfijának választott brit színészről, Idris Elba-ról ennek apropóján egy brit manufaktúra, az Emperis készített kézzel gyártott babákat, amiket 850 fontért lehet megvásárolni, ami nagyjából 300 ezer forintnak felel meg, szóval mélyen a zsebébe kell nyúlnia annak, aki be szeretné szerezni – számolt be róla a Daily Mail. Viszont van egy igen komoly probléma vele. A baba egyáltalán nem hasonlít a sztárra, és ezen röhög az internet azóta. Sokan a rettenetesen sikerült és alaposan körberöhögött Ronaldo-szoborhoz hasonlította.


Több felhasználó szerint a baba sokkal jobban hasonlít Romany Malco amerikai színészre, akit leginkább a Nancy ül a fűben című sorozatból ismerhetünk.

De a Twitter-felhasználók példái alapján gyakorlatilag nincs olyan fekete kopasz körszakállas ember, akire ne hasonlítana jobban a baba, mint Idris Elba-ra. Ezen az alapon volt, aki a Szellemírtókhoz készült Ernie Hudson babát posztolta azzal, hogy végre megérkezett az Idris Elba babája, és a helyzet az, hogy sokkal jobban hasonlít a színészre, mint a fenti.


Én a magam részéről kopasz Coolio-nak mondtam volna, ha valaki elém tolja bármiféle infó nélkül. Elba még nem reagált a babára egyébként.

Kiemelt kép: Samir Hussein/Samir Hussein/WireImage

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik