Élet-Stílus

Orrplasztikázása óta állandósuló merevedése van a valóságshow-sztárnak

Iránban végeztek szépészeti beavatkozást Neven Ciganovicon, elég rossz következményekkel.

Neven Ciganovic 45 éves, valóságshow-szereplő.  A horvát férfi rendkívül boldog volt, amikor megtudta, hogy a brit Channel 4 készít vele egy hosszú riportműsort. Ekkor még nem tudta, hogy szörnyű fájdalmakat él majd át emiatt.

A film részeként Ciganovic elutazott Iránba – egy jó kis orrplasztikára.

Nem először szánta rá magát ilyesmire, eddig több mint egy tucat alkalommal feküdt kés alá önszántából, hogy szebb legyen az orra, álla, hasa. Hogy ez a legutóbbi a szépészeti beavatkozás hogy sikerült, azt mindenki eldöntheti az alábbi kép láttán, viszont a műtét egy sajnálatos mellékhatással járt:

a férfi azóta priapizmusban szenved: gyakran fájdalommal is járó, állandósuló merevedése van.

A betegség egyik kiváltó oka, hogy hogy több vér áramlik a péniszbe, mint ami el tud folyni onnan, ez erekciót okoz, ami orgazmus után sem szűnik meg.

A plasztikázás-függő Ciganovic szervezete rosszul reagált az érzéstelenítésre, és a beavatkozás közben közölték vele az orvosok a diagnózist. Iránból hazatérve öt napon át ápolták egy belgrádi kórházban, ahol megoperálták, és tudatták vele, hogy hónapokig is eltarthat a felépülése, de a valóságshow-szereplő máris kijelentette:

egy sor további plasztikázást tervez.

 

Neven (@nevencigi) által megosztott bejegyzés, 2017. Szept 7., 04:52 PDT

(Forrás: Sun, kiemelt fotó: Facebook)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik