Élet-Stílus

9 éves koráig szoptatta lányát, és ez szerinte remek ötlet volt

Az 50 éves brit nőt sokan gyerekbántalmazással és pedofíliával vádolták, amiért ilyen sokáig hagyta, hogy a gyereke szopjon.

Ez teljesen normális, ez az, amit a gyerekek csinálnak

— jelentette ki az Angliában élő, 50 éves Sharon Spink, akit azért értek támadások, mert engedte, hogy kislánya még 9 évesen is anyatejet szopjon a melléből. A Leeds közelében, Sherburn-in-Elmetben élő nő szerint gyerekét megnyugtatta és felvidította, hogy szophatott, és az a kettőjük közötti kapcsolatot is elmélyítette.

Rendőrt akart hívni a szoptató anyára egy biztonsági őr
Szerinte közszeméremsértést követett el a fiatal anyuka.

A nő a brit sajtónak elmondta, hogy ő még szívesen szoptatta volna kislányát tovább is, de végül a gyerek döntésére bízta, hogy mikor hagyja abba. A kislány Spink közlése szerint az utóbbi években nagyjából havonta egyszer szopott, leginkább akkor, ha bánatos volt, és nem érezte jól magát.

És persze csak otthon. Az anyuka elmondása szerint lánya 4-5 éves volt, amikor nyilvánosan már nem csinálta.

A nőt sok kritika érte, amiért ilyan sokáig szoptatta gyermekét. Nevezték pedofilnak, közölték vele, hogy amit csinál az helytelen, rossz, sőt egyenesen gyerekbántalmazás.

Ő azoban lerázza magáról a kritikákat.

Sok országban teljesen megszokott, hogy idősebb gyerekeket is szoptatnak az anyukák, sokkal hosszabb ideig csinálják, mint mit, itt a nyugati országokban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik