Élet-Stílus

Ariana Grande párkapcsolati tanácsadóva avanzsált

Az utóbbi hetekben az amerikai sajtó Ariana Grande szakításától hangos, hisz pár hónapja jöttek csak össze a Saturday Night Live komikusával, Pete Davidsonnal, az énekesnő egy vicces megjegyzése Twitteren Davidson péniszméretéről megajándékozott minket a Bid Dick Energy mémmel, csináltak közös tetoválást, és el is jegyezték egymást. Aztán nemrég hírtelen szakítottak, felbontva a jegyességet, volt némi adok-kapok nyilvánosan, de úgy tűnik az énekesnő Thank U, Next című dala és Davidson Saturday Night Live-beli üzenete alapján, hogy mostmár szent a béke.

Ariana Grande és Pete Davidson kapcsolata az év vicce volt
Öt hónap alatt volt itt eljegyzés, összeköltözés, örökbefogadás és túl sok intim információ. A kaput Grande exének halála tehette be.

De ha már éppen szakít, az énekesnő felcsapott vicces párkapcsolati tanácsadónak. Egy oldal az Instagramján osztotta meg új posztját 13 tippről és trükkről a tökéletes eljegyzési gyűrű kiválasztásához, Grande pedig rövid és velős kommentet fűzött hozzá. Mindössze egy szó:

don’t

(ami angolul annyit tesz, hogy ne tedd), vagyis az énekesnő tanácsa, hogy semmilyen eljegyzési gyűrűt ne válaszd és inkább ne csináld. Izgatottan várjuk további párkapcsolati tanácsait!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Thank u, next. #CommentsByCelebs

@ commentsbycelebs által megosztott bejegyzés, Nov 8., 2018, időpont: 11:08 (PST időzóna szerint)

 Kiemelt kép: Kevin Mazur/Getty Images for American Express

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik