Élet-Stílus

Tízmilliókat keres egy nő, a neten árult koszos zoknijaival és használt cipőivel

A 33 éves üzletasszony elképesztő pénzt keres a lábfejével.

Évente nagyjából százezer fontot, azaz nagyjából 37 millió forintot keres egy 33 éves nő azzal, hogy a koszos zoknijait, és széthordott cipői árulja az interneten. A brit sajtónak nyilatkozó Roxy Sykes emellett a lábfejéről készült videókkal is szép pénzt keres. Nem csoda, hogy állítása szerint soha nem is akarja ezt abbahagyni.

Ez az 49 éves özvegy milliókat keres az Instagramon, a lábáról készült fotókkal
Rajongói komoly összegeket fizetnek neki, és elhalmozzák ajándékokkal.

A nő elmondta, hogy négy évvel ezelőtt készített egy Instagram-oldalt, amin csak és kizárólag a lábfejéről készült fotókat és videókat kezdett el közzétenni, miután egyik kollégája megdicsérte, hogy milyen szép a lába.

Apparently an expensive fetish is having a thing for used socks.

Közzétette: LADbible – 2018. november 3., szombat

Az oldal hamar hihetetlenül sikeres lett. Alig egy hónap alatt sikerült elérnie a 10 ezer követőt, ami azóta már a többszörösére növekedett. A rajongói azonban nem csak nézni akarták a lábát. Hanem közel kerülni hozzá, és elkezdtek érdeklődni, hogy nem vehetnék-e meg tőle a zoknijait és cipőit.

Egy pár cipőt, amit két hónapig hordtam, kétszáz fontért tudok eladni, míg húsz fontért egy zoknit, ami egy napig volt a lábamon

– mondta el Sykes. Akinek száz fontot is fizetnek egy olyan videóért, amin semmi mást nem látni, csak azt, ahogy a lábujjait mozgatja.

Ezt látva több weboldalon is megjelent, hogy minél jobban kihasználja a lehetőséget, és milliókat kezdett el keresni ezzel. És nem tervezi, hogy ezt bármikor is abbahagyja.”A pénz olyan jó, és olyan könnyű megszerezni, hogy nincs okom rá” – mondta el Sykes.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik