Nagyvilág

Erőszakos lábnyalogatót fogtak a rendőrök

Letartóztatott a rendőrség Japánban egy erőszakos lábfetisisztát, aki több mint 30 percen keresztül nyalogatta, harapdálta és csókolgatta egy nő lábát, annak akarata ellenére.

A kiotói rendőrség szerint, az 56 éves Akira Nishiyama, még júliusban arra kért egy húsz év körüli, ismeretlen nőt, hogy üljön be az autója vezetőülésére, és a pedál nyomkodásával segítsen neki kideríteni, hogy mi lehet a probléma a fékrendszerrel. Amint a nő az autóba ült, a férfi elkapta a jobb lábát, letépte róla a szandált, és nyalogatni, csókolgatni kezdte a lábfejét.

A férfit hétfőn tartóztatták le szexuális erőszak vádjával. A nő azt mondta, képtelen volt elszabadulni, a férfi annyira erősen tartotta a lábát.

Az Asahi Shimbun című helyi lap azt írja, hogy több hasonló bűncselekmény ügyében kaptak bejelentést a rendőrök ugyanarról a környékről, már 2012 óta. A nyomozók azóta próbálták elfogni az ismeretlen támadót, akit egymás között csak „a lábnyalogató” néven emlegettek.

Nishiyama állítólag, mielőtt elengedte az áldozatait, többször is azt mondta nekik: „köszönöm”. A férfi végül úgy bukott le, hogy az utolsó áldozatának eszébe jutott, hogy ha nem is tud elszabadulni, legalább videót készít a támadójáról a telefonjával. De ennél többet is tett: megjegyezte a lábnyalogató autójának rendszámát.

(Japan Times)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik