Élet-Stílus

60 évesen rájött, mégsem kellett volna átoperálnia magát férfivá, és most visszacsinálná

A brit férfi szeretne újra nő lenni.

Élete legnagyobb tévedését követte el egy brit nő, amikor 15 évvel ezelőtt férfivá műtette magát, és most szeretné az egészet visszacsinálni – jelentette a brit sajtó. A Debbie Karemer néven született Lee Harries most azért állt a nyilvánosság elé, hogy figyelmeztesse az embereket, ne menjenek bele olyan könnyelműen egy nemváltoztató műtétbe, mint ő.

eskuvo(210x140)(1).jpg (esküvő, csokor)
19 év után jött rá, felesége férfi
A 64 éves belga férfi még komoly jogi csatározásokat is folytatott hazája bíróságain, hogy elvehesse az indonéz nőt, akiről csak azt az apró információt nem tudta, hogy születésekor még fiú volt.

Harries 44 éves volt, amikor kérte az orvosokat, hogy alakítsák át férfivá. Az egész nagyon gyorsan zajlott. Másnap már el is kezdte otthon a tesztoszteron kezeléseket, és három hónappal később már el is távolították a melleit.

Azonban pár évvel ezelőtt kezdett ráébredni, hogy óriási hibát vétett. Mint elmondta, éveken át tartó terápia után bizonyossá vált, hogy ő mégsem  egy női testbe rekedt férfi volt.

Nő vagyok, még mindig Debbie vagyok

– jelentette ki. Elmondása szerint súlyos PTSD-ben szenvedett, amikor férfivá akart válni, és az egészet apja okozta, aki rendszeresen megerőszakolta, amikor kamaszlány volt. Erre azután jött rá, hogy csak az elszenvedett trauma miatt akart átalakulni, egyfajta védekezésként, mert férfiként nem lenne vaginája, és így a nemi erőszaktól sem kell tartania.

Az év elején fel is kereste az orvosát, hogy elkezdhessék visszaalakítását nővé.

Nagyon szeretném, ha Debbie-ként ébredhetnék fel, és kiderülne, hogy az elmúlt 15 év csak egy rossz álom volt.

A kiemelt képen Lee Harries. Fotó:SWNS

Ajánlott videó

Olvasói sztorik