Élet-Stílus

Tücsi bikiniben mutatta meg terheshasát

Mint arról korábban már beszámoltunkAryee Claudia Dedei AKA Tücsi és párja, Sofron István első közös gyermeküket várják, akiről időközben már az is kiderült, hogy kislány lesz. Bár a modell már terhességének felénél jár, eddig nem igazán mutogatta terheshasát, most azonban kivételt tett és azt is elárulta, hogy miért nem érezte eddig ennek szükségét.

Kislánya lesz Tücsiéknek
A modell és párja egy videóban jelentették be a nagy hírt.

Tette ráadásul mindenezt egy bikinis fotóval, amely mellett arról mesél követőinek, hogy van, aki szerint számára még most sem terhessége, hanem inkább a divat is a celebkedés élveznek prioritást.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Aryee Claudia Dedei (@tucsiii) által megosztott bejegyzés, Nov 2., 2018, időpont: 11:24 (PDT időzóna szerint)

Őszintén megdöbbentő volt olvasni ezeket a sorokat, mert elképzelni nem tudom, hogy egy jó érzésű emberben hogyan fogalmazódhat meg ilyen rosszindulatú felvetés. Természetesen nekünk minden gondolatunk ő körülötte forog, de azt gondoltam, hogy ti, akik itt vagytok velem nem azért kezdtetek el követni, mert ez egy kismama-oldal, és szépen fokozatosan vezetem majd be az „anyukás” posztokat, ugyanúgy ahogy a vlogra is, hiszen azt kifejezetten kértétek

– írta a bejegyzéshez a modell, majd hozzátette, hogy függetlenül annak, hogy mások mit gondolnak, ő így látja helyesnek, de azt is megígérte, hogy sűrűsödni fognak a terhességével kapcsolatos bejegyzések.

Kiemelt kép: Instagram/@tucsiii

Ajánlott videó

Olvasói sztorik