Élet-Stílus

Survivor: Egyetlen másodpercen múlt, hogy kihez került a védettségi nyaklánc

A Survivor második évada vészesen a vége felé közeledik, amit tökéletesen alátámaszt az is, hogy az összevont táborokból létrejött Bayani törzs tagjai már csak hatan vannak. Ráadásul ez a szám is hamarosan csökkeni fog, a szigetlakók ugyanis a túlélőshow legutóbbi adásában újabb védettségi játékon vettek részt.

Survivor: Emese elbénázta, végleg kiesett
Azt is megtudtuk, hogy Jérémy szerint Vera egy olyan jó, aki nem szeret gondolkodni.

A versenyzőknek a Part nevű játékban kellett megküzdeniük egymással, melyben hat különböző, vízben álló pallón kellett átkelniük, hogy azt megszerezzék a védettségi láncot. És bár ez egészen egyszerűnek hangzik, mégsem volt annyira az, az első – és egyértelműen a legegyszerűbb nehézségű – pallóból ugyanis még ugyan hat volt, de ez a szám minden pallóval csökkent, az utolsó két játékosnak pedig végül a kezdőpozícióba visszállva kellett párbajozniuk, teljesen előről kezdve a játékot.

Több haláleset és baleset is történt az olyan túlélőműsorokban, mint a Survivor
A Survivor hazai kiadásában egy játékos nemrég ijesztő állapotba került és sokáig nem tért magához.

Még egy csavar volt a játék során, hogy az előnnyel rendelkező Dávidnak nem az első pallón kellett megkezdenie a játékot, így talán nem is csoda, hogy ő volt a legjobb két játékos között, mellé pedig Gábor érkezett meg másodiknak.

A két túlélő közül végül egyetlen másodperc különbséggel, Gábornak sikerült megszereznie a védettségi nyakláncot, így neki zsinórban másodszor nincs oka aggódnia a kiesés miatt.

Kiemelt kép: RTL Klub/Survivor

Ajánlott videó

Olvasói sztorik