Élet-Stílus

Egy nőgyógyász „poénból” lilára festette egy nő vagináját

Az orvos annyira büszke volt tettére, hogy még kollégáinak is eldicsekedett vele.

Bűnösnek vallotta magát zaklatás vádjában egy 58 éves amerikai nőgyógyász, akit azért állítottak bíróság elé, mert lilára festette egy nő vagináját – jelentette a helyi sajtó. Dr. Barry W. King egy „jó poén” kedvéért színezte be a nő nemi szervét.

A „vicc” célpontja azonban nem a nő volt. Hanem a nő férje. Az áldozat elmondása szerint King abban bízott, hogy férjével szeretkezni fognak, és a festék lilára fogja festeni a férfi nemi szervét is.

A nő – akinek a nevét nem hozta nyilvánosságra a helyi sajtó – még tavaly vizsgáltatta meg magát a nőgyógyásszal, aki akkor még Colorado államban dolgozott. A mellrákból kigyógyult nő azért kérte meg Kinget, aki akkor a főnöke volt, hogy vizsgálja meg, mert egy sérülést talált a nemi szervén, és attól tartott, hogy újra rákos lett.

Pert nyert a nőgyógyász ellen a nő, aki vizsgálat közben elveszítette a szüzességét
Faképnél hagyta a vőlegénye a 29 éves nőt a fiaskó miatt.

A nő elmondta: azért kérte meg Kinget, hogy nézzen rá, mert saját nőgyógyásza nyugdíjba vonult, és még nem talált magának új orvost. A férfi pedig a vizsgálat alatt egy régebben nőgyógyászati problémák kezelésére használt, lila színű anyaggal kente be a nő nemi szervét. Ezt a nő csak akkor vette észre, amikor otthon vécére ment, és a vécépapíron lila foltokat vett észre.

Másnap a nő elmondása szerint King kuncogva fogadta, és „furcsán viselkedett”. A nőgyógyász végül beismerte neki, hogy „egy jó poén kedvéért” befestette a vagináját, elárulva, hogy ezzel igazából a nő férjét akarta megviccelni. És azt is elmondta, hogy ezt több kollégájának is elmondta.

A nő eleinte nem akarta emiatt bíróság elé állítani a férfit, de végül egyik barátja rábeszélte, hogy jelentse fel az orvost. Az ügyészség végül csak zaklatással vádolta meg, mert a szexuális támadás vádját nem tudták bizonyítani.

Fél évig nem dolgozhat a nőgyógyász, aki nőket zaklatott
Bár a kamarai tagságát felfüggesztették, még januárra is lehet kérni hozzá időpontot.

A férfi végül egy vádalku részeként bűnösnek vallotta magát, és 100 órányi közmunkára ítélték. Emellett bocsánatkérő levelet kell írnia áldozatának, és 500 dollárt adományoznia egy szexuálisan bántalmazott gyerekekkel foglalkozó alapítványnak.

A nőgyógyásztól az eset miatt nem vették el orvosi engedélyét, és a beszámolók szerint jelenleg Louisiana államban dolgozik, egy katonai bázison, ahol fiatal orvosokat mentorál.

A kiemelt kép illusztráció. Fotó: Thinkstock

Ajánlott videó

Olvasói sztorik