Élet-Stílus

Vajna Tímea szerint a baloldal kreált botrányt a cicarepültetés köré

Mindenkit megnyugtatott, hogy nem közpénzből magángépeznek.

Vajna Tímea hétfőn egy Instagram-bejegyzésben tett közzé „pár mondatot” „a baloldal által kreált botrányról”, ami alatt azt érti, hogy voltak, akik visszatetszőnek találták, hogy fényképet tett közzé arról, ahogy Gucci-felsőben viszi magángéppel Amerikába a beteg cicáját.

Most azzal magyarázta a dolgot, hogy legalább januárig Amerikában kell lennie, hogy megkapja a zöldkártyát, ezért magával vitte a cicát, hogy orvoshoz hordhassa és tudjon rá vigyázni, mert szeptemberben nagy műtéten esett át, és véreredményei miatt nem lehet elkábítani az utazáshoz. Ezért körbekérdeztek Andy Vajna amerikai baráti körében, hogy kinek van Európában a magánrepülőgépe.

Azt is írta: már többször utaztak magángéppel, de ezt nem közpénzből fizetik, hanem a férje világhírű producer, akinek saját vagyona van, és külföldi barátai kölcsönadják, illetve kibérelik tőle a gépet. Hozzátette: most is barátokkal ment Los Angelesbe.

(Itt azért jegyezzük meg, hogy Andy Vajna a kormány döntésének köszönhetően került monopolhelyzetbe a fővárosi kaszinópiacon, és tavaly 7,3 milliárd forint nyereséget hozott a kaszinócége, miközben a leadott beszámoló szerint kevesebb, mint 46 millió forint adót fizetett.)

Vajna Tímea megjegyezte: férjével rengeteget jótékonykodnak, „aki ismer tudja, h mindenkinek segítek és legszívesebben a világ összes beteg gyermekét megmenteném”.

Azt sem hagyta szó nélkül, hogy két állatorvos, Juhász Csaba és a képviselő Hadházy Ákos is kétségesnek nevezte, hogy Amerikában többet tudnának tenni a macskáért, mint itthon. Vajna Tímea szerint „a legtöbb állatorvos elhatárolódik tőlük és csak az irigység beszél belőlük”, Juhásznak pedig azt is a szemére hányta, hogy állítólag egy műtétje közben „felébredt a macska és több percig ordított a fájdalomtól”. (Fotó: MTI / Mohai Balázs)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik