Élet-Stílus

Elállt a rádiós tudós szava, amikor egy fura szexproblémáról kérdezte egy fiatal nő

Hosszú ideje vezet egy heti, betelefonálós műsort Dr Karl Kruszelnicki az ausztráliai Triple J. rádióban. A 70 éves tudós, író rengeteg fura kérdést kap a hallgatóitól, amiket aztán, rend szerint szellemesen, közérthetően válaszol meg. A legutóbbi műsorban azonban elállt a szava – írja a Mirror..

Kruszelnickit egy fiatal nő hívta fel, aki a szexuális élete során tapasztalt furcsaságról kérdezte a tudóst.

Arra volt kíváncsi, hogy normális-e, illetve mi okozhatja azt, hogy amikor orális szexben részesíti a férjét, ideiglenesen megsüketül.

A tudós elsőre csak visszakérdezni tudott, hogy tényleg jól hallotta-e. A nő erre kicsit bővebben is kifejtette a problémát. Az szokott történni, hogy amikor a férje pénisze a torka hátsó részéhez ér, ő egy időre teljesen elveszíti a hallását.

Dr Kruszelnicki soha nem hallott még hasonlóról, így nem tudott segíteni, de mivel nem hagyta nyugodni a kérdés, elhatározta, hogy utánajár a témának. Legnagyobb meglepetésére, először az derült ki, hogy a jelenség egyáltalán nem ritka: több nőismerősének voltak már hasonló tapasztalatai. A tudós aztán előállt a lehetséges magyarázattal is.

„Úgy sejtem, hogy amikor a pénisz torok hátsó részéhez ér, nekinyomódik a fülkürtnek és elzárja azt. A levegő emiatt összenyomódik a dobhártyán belül, a dobhártya pedig megfeszül, vagyis nehezen mozdul meg, ha hanghullámok érik, ezért érzi úgy az ember, hogy időlegesen megsüketül.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik