Élet-Stílus

15 év után derült ki: a szépségkirálynő ölette meg a férjét

Miss Puerto Rico örökölni szeretett volna.

Bűnösnek találta a bíróság Puerto Rico egykori szépségkirálynőjét, Aurea Vazquez Rijost egykori férje megöletésében.

A nő 2005-ben házasodott össze az akkor 32 éves kanadai milliomossal, Adam Anhanggel. Kapcsolatuk elég gyorsan tönkrement, a férfi szerint azért, mert felesége nem vette fel a zsidó vallást, az ex-szépségkirálynő pedig azzal vádolta a milliomost, hogy megcsalja.

Párterápiára kezdtek járni, ahol az egyik alkalommal a férj felvetette, hogy váljanak el, és ha a nő felveszi a vallását, újra összeházasodhatnak. Vazquez Rijos még aznap este meghívta vacsorázni a férjét. Amikor kiléptek az étteremből, megtámadta őket egy férfi. A férj olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy életét vesztette.

A rendőrök hamar elkapták a tettest, aki azonban később bevallotta, hogy az asszony 3 millió dollárt ígért neki Anhang megöléséért, ám a bérgyilkosi díjat nem fizette ki.

Vazquez Rijos először azért nem került gyanúba, mert őt is megütötte néhányszor a támadó. Azért ölette meg a férjét, mert a házassági szerződés szerint válás esetén jóval kisebb összeg ütötte volna a markát, mint amennyit özvegyként örökölhetett volna.

Mire felmerült, hogy ő lehet a felbujtó, Vazquez Rijos már rég Olaszországban élt. Azóta három gyermeke is született, végül 2013-ban kapták el Spanyolországban.

Több mint 15 évvel a gyilkosság után, 2019 elején kerülhet rács mögé.

 

via New Indian Express, kiemelt kép: Thinkstock

A nő, aki megbocsátotta a férjének a megbocsáthatatlant
„Néha gondolok rá, hogy meglátogatom a börtönben, és megkérdezem: miért.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik