Élet-Stílus

Milliók nézik, ahogy a tanárnő mozgáskorlátozott diákjával táncol – videó

Nem akarta, hogy a fiú kimaradjon az ünnepségből.

Létezik olyan verziója az alább látható videónak, amit csak a Facebookon 38 milliószor néztek meg.

Mexikóban, Apodacában (Új-Leon állam) járunk, ahol a Gabriela Mistral állami általános iskola egyik tanára, Melissa Aguilera semmiképp nem szerette volna, ha mozgáskorlátozott diákja, Ricardo kimaradna abból a Függetlenség napi ünnepi programból, amit tanítványaival adott elő.

Úgyhogy táncoltak egyet együtt – így:

Maestra ayuda a alumno con discapacidad a bailarHace unos días el video de una maestra ayudando a bailar a su alumno con discapacidad se hizo viral en las redes sociales.Melissa Aguilera es maestra de primer año de Ricardo, en la escuela Primaria Federal Gabriela Mistral, en Apodaca, Nuevo León, y quien sufre de discapacidad motriz.Más detalles en www.noticiassin.com

Közzétette: Noticias SIN – 2018. október 2., kedd

 

Az elsősöket tanító pedagógus elmondta:

Ricardo táncolni szeretett volna, úgyhogy megnéztük, hogy lehetne ezt megoldani. Először kerekesszékkel próbálkoztunk, de úgy túl bonyolult lett volna.

Aztán eszébe jutott ez az ötlet. A tanítónő engedélyt kért a szülőktől, és persze arról is meggyőződtek, hogy nincs-e esetleg egészségügyi kockázata a táncnak. Végül így oldották meg. Óriási volt a siker.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik