Élet-Stílus

Lebénult barátja személyi edzője lett a fitneszversenyző

2,7 millióan követik az Instagramon.

Jessica Arevalo fitneszvideóiban minden megvan, ami felkeltheti az érdeklődést. De ha egyedül szerepelne bennük, az mégis csak egy átlagos konditermi felvétel lenne.

Ami különleges – és fantasztikus – a 31 éves Santa Monica-i fitneszversenyző és személyi edző filmjeiben, az nem más, mint a közös munka barátjával, Garrett Greer-rel.

A szintén 31 éves fiú 2010-ben egy úszómedencénél történt baleset után részben lebénult, azóta kerekesszékkel közlekedik. Tavaly Kaliforniában ismerkedtek meg, azóta együtt élnek Garrettnél.

És azóta Garrett – aki egyébként profi pókerjátékos – heti öt alkalommal edz.

Jessica Instagram-oldalát már 2,7 millióan követik; természetesen azok a bejegyzések a legnépszerűbbek, amelyekben közösen edzenek. Ezt a decemberi posztot például 1,5 millióan nézték meg.

Hogy lábra fog-e tudni valaha állni Garrett, nem tudni, az orvosok nem biztatták ezzel. Ennek ellenére személyi edzőjével – azaz Jessicával – próbál olyan izomcsoportokat is megmozgatni, amelyeket korábban nem sikerült, és néha már érez változást.

Mindenesetre a fiú mozgáskorlátozottsága cseppet nem akadályozza kapcsolatukat.

Jessica a Cosmopolitannek elmondta: párját így, ahogy van, tökéletesnek találja. Garrett azt mondta neki: ha bármikor választania kellene, hogy vagy újra tud járni vagy megtarthatja Jessicát, minden alkalommal a lányt választaná.

Kiemelt fotó: Facebook

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik