Élet-Stílus

Feltalálták a tökéletes fogyasztószert, csak sajnos undorító

Sok ember bármit megtenne, hogy leadjon egy kis súlyfelesleget, de bármilyen keményen küzdjenek is, képtelenek fogyni, vagy ha mégis sikerül némi eredményt elérniük, hamar visszaszöknek a testükre a pluszkilók. Az ő számukra jelenthet megoldást az a gyógyszer, amellyel új-zélandi tudósok kísérleteznek. A módszer remekül működik, de van egy kis szépséghibája: az elhízottaknak fitt emberek ürülékét kell lenyelniükírja a Mirror.

A túlsúllyal küzdőknek nem kell konkrétan székletet enniük, hanem székletből készült tablettákat kell bevenniük. A csodagyógyszert Aucklandi Egyetem Liggins Intézete fejlesztette ki. Lényege, hogy az egészséges, fitt emberek széklete rendbe teszi az elhízottak szervezetének bélflóráját, ezzel segítve őket a fogyásban. Az intézet jelenleg túlsúlyos kamaszokon teszteli az módszert, és az eredményeik több mint kecsegtetők.

Amikor a kutatók korábban egészséges egerek bélbaktériumait juttatták elhízott egerek szervezetébe, drámai mértékű fogyást tapasztaltak náluk. A jelenleg zajló kísérletben a kamaszok fele ürüléktablettát szed, a másik fele hatóanyag nélküli placebót kap. A kísérlet eredményeit 2019-ben teszik majd közzé a kutatók.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik