Élet-Stílus

Nyolc év házasság után meghívtak egy másik nőt is a kapcsolatukba. Boldogabbak, mint valaha

Tíz hónapja már hivatalosan is egy hármast alkot a 40 éves Mike és a 34 éves Kristina Green, valamint a 31 éves Ashley Sweet. A pennsylvaniai pár nyolc éve volt házas, amikor eldöntötték, hogy barátnő után néznek, aki csatlakozhat a párosukhoz. Sweet ekkor még házas volt, de randizott a férjén kívül másokkal is.

Aztán találkozott a házaspár Sweettel, alkalmi kapcsolatnak indult, de beleszerettek és megkérték, hogy éljen velük. Tíz hónapja történt ez, Sweet júliusban közben elvált a férjétől. De nem emiatt váltak el, a férj mindig is támogatta a nő kapcsolatát Greenékkel.

Közzétette: Kristina Toms Green – 2018. július 24., kedd

A hármas három gyereket nevel, egy 11 és két 7 évest.

Sweet a munkája miatt gyakran van távol, emiatt a féltékenység néha felüti a fejét, de mára már sikerült a helyzetet normalizálniuk.

Úgy tekintenek poliamoriájukra (többszerelműségükrre), mint egy szerelmi háromszögre, amiből egyénileg mindannyian csak profitálnak. Kristinánál ez azt jelenti, hogy egy férfi és egy női partner mellett jobban meg tudja ismerni magát, mint a monogám kapcsolatban tudta. Mike úgy érzi, hogy mindenből többet kap, mint annak előtte, míg Ashleynek végre kiegyensúlyozott lett a szerelmi élete.

Közzétette: Ashley Sweet – 2018. július 24., kedd

Legtöbb családtagjuk nem nézi jó szemmel a konvenciókhoz nem ragaszkodó kapcsolatukat, megvetéssel néznek rájuk, ha az utcán csatangolnak, vagy valamilyen ügyet intéznek, de őket ez egyáltalán nem érdekli.

Kiemelt kép: Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik